Spartherm liftdeurhaarden

Leef en geniet! Vuur, warmte, sfeer, gezelligheid en levenskwaliteit. Deze tekst leest u als eerste wanneer u de brochure van Spartherm opent.

Eisen

Wanneer je van bijzondere dingen houdt, wil je daar ook van genieten. De gemiddelde Spartherm klant houdt en geniet van bijzondere dingen en stellen, net als Spartherm, bovengemiddeld hoge eisen aan het product.

Kwaliteit

Gewoon kwaliteit is belangrijk maar is niet genoeg. Spartherm biedt bijzondere kwaliteit! Spartherm gebruikt hoogwaardige materialen, de productieprocessen zijn technologisch gerijpt door de jarenlange ervaring en de medewerkers zijn speciaal en uitmuntend opgeleid. Hierdoor creëert Spartherm dag in dag uit iets buitengewoons.

Design

Spartherm streeft er naar om de, voor u, perfect gevormde kachel te ontwerpen met een stijlvol design. Van avant-gardistische trends tot chique klassiekers met als enig doel met deze vormentaal de klant aan te spreken, te fascineren en in vuur en vlam te zetten. 

Millieu

Ook wat het millieu btereft kent Spartherm haar verantwoordelijkheid. Al tijdens de productontwikkeling worden de strengste nationale (Duitse) en internationale normen nageleefd.