Faber gashaarden

Faber neemt met een breed scala aan kwalitatief hoogstaande gashaarden en kachels in Europa een zeer prominente positie in. Gashaarden van Faber zijn er in vele soorten en uitvoeringen. Perfect voor wie de sfeer en gezelligheid van een écht haardvuur zoekt, maar geen plaats heeft voor een schoorsteen of bijvoorbeeld niet met houtblokken wil sjouwen. Lekker makkelijk, met de afstandsbediening de gashaard even aan zetten.

Step Burner

In de nieuwste serie gashaarden is de Step Burner verwerkt. Deze revolutionaire gasbrander laat altijd een mooi vlammenspel zien, of er nu weinig of veel warmte gewenst wordt. Goed geïsoleerde woningen en vloerverwarming laten zichdaardoor zowel zomers of ’s winters prima combineren met de gashaarden van Faber.

Deze door Faber ontwikkelde gasbrander is op een unieke manier regelbaar. Bij een volledig vermogen zijn de vlammen over de volle breedte te zien. Wanneer er minder warmte wordt gevraagd, zet u met een druk op de knop de beide zijbranders uit. U heeft dan alleen in het midden vuur, en ook nog goed zichtbaar! Nog een stapje terug worden deze vlammen lager, maar geven nog steeds het brede beeld van een sfeervol brandend haardvuur. De Faber gashaard geeft dan echter niet veel warmte meer af, zodat zelfs in de zomer de temperatuur in de kamer op een aangenaam niveau kan blijven.