Dakreparatie

Heeft u een lekkage in uw dak? Of lijken de balken van uw dak aan het rotten?

  • Wij zijn gespecialiseerd in verschillende dakreparaties. Bij een daklekkage helpen wij u graag met onze snelle service, waardoor u schade zo veel mogelijk beperkt blijft. Vervolgens repareren wij voor alle daken, met uitzondering van rieten daken, met precisie en vakmanschap. Moet het dak (gedeeltelijk) worden gerepareerd? Of helemaal vernieuwd worden? Of het nu bitumen, zinken of pannendaken zijn, onze vakmensen staan klaar voor deskundig herstel of vervanging.
  • Nokvorsten zijn belankrijke pannen op de nok van het dak. Wat veel voorkomt bij oudere woningen, is dat deze specielaag op den duur poreus is geworden. Hierdoor wordt er vocht wordt opgenomen. In de winter zal dit vocht gaan opvriezen en omdat specie niet kan krimpen of uitzetten zal de specielaag gaan scheuren en komen de nokvorsten los te liggen. Lekkage is het gevolg. Ook kunnen de nokvorsten bij een stevige wind van het dak vallen. Wij leggen de nokvorsten vast met Flexim dakmortel. Flexim is een stormvaste dakmortel die blijvend elastisch is en extreme weersomstandigheden doorstaat. Flexim is in diverse kleuren verkrijgbaar, zodat uw dak niet alleen waterdicht, maar ook mooi afgewerkt kan worden.
  • Wacht niet te lang als u problemen met uw dak constateert. Een snelle dakreparatie kan veel ellende en geld besparen. Een dakreparatie kan ook gewoon het vervangen zijn van oude of kapotte dakpannen/dakpannen schikken of vastzetten.
  • Natuurlijk kunnen we ook uw regenpijpen en dakgoten repareren.
Vorige Volgende

Stuur een bericht

12+7=

Hier kunt u ons vinden